foci

2020.07.12. 22:03

Győztesen debütált a padon

A PAFC II. első, míg az Iváncsa KSE harmadik felkészülési mérkőzését vívta idén nyáron.

Dévai Nándor Csaba

Végig fölényben játszottak a piros mezes iváncsaiak F.: Cegléd VSE

Puskás Akadémia FC II.–STK Somorja 5-1 (2-0)

Pancho Aréna, edzőpálya.

PAFC II.: Molnár – Hosszú, Papp K., Mayer, Körmendi – Vizler, Sipos G., Ominger, Kalmár – Magasföldi, Corbu. Csereként pályára lépett: Pataki M., Berekali, Kocsis B., Godányi, Nagy Z., Gazdag V., Alaxai, Kocsis D., Gruber. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Somorja: Bubák – Kostas, Marič-Bjekič, Pančík, Mendez, Baez, Nagy P., Veselovský, Čunta, Rymarenko, Leginius. Cserék: Slobodník, Mezovský, Oláry, Jančo, Kovač, Méry, Fujak. Vezetőedző: Ján Blaháč.

Kiválóan indult Nagy Ádám és a második számú felcsúti gárda együttműködése, miután az U17-es válogatotthoz visszatérő Szélesi Zoltánt váltó ifjú szakember vezetésével egy ötöst gurítottak ellenfelüknek. Tették mindezt úgy, hogy a szlovák másodosztály 12. helyén záró Somorja volt az ellenfél, így az osztálykülönbséget is el kellett tüntetni a pályán.

– Remek megmérettetésen vagyunk túl, nagyon jó csapat ellen futballoztunk. Már az első felkészülési mérkőzésen kellő erőbedobással játszottunk. Az első félidőben azt láttuk a pályán, amit a szakmai stábbal szerettünk volna. Örülök, hogy a második fél­időben több fiatalnak is lehetőséget tudtunk adni. Öt gólt szereztünk, de ebből nem szabad messzemenő következtetést levonni, mert nem volt könnyű meccs. Voltak olyan szituációk, amikor szerencsésen jöttünk ki a dolgokból, de ez a mai találkozó jó alapja lehet annak a munkának, amit hétfőn elkezdtünk – értékelt Nagy Ádám a találkozót követően.

Végig fölényben játszottak a piros mezes iváncsaiak F.: Cegléd VSE

Ceglédi VSE–Iváncsa KSE 0-1 (0-1)

Iváncsa: Ordasi – Szauter, Aradi, Varga, Fekecs, Domokos, Pribék, Szellák, Tóth, Nicsenko, Balogh. Cserék: Prokop, Madarász, Csaba, Schnierer, Lakakisz, Greksa, Gere. Vezetőedző: Domján Attila.

Legutóbb a Mol Fehérvár FC II. ellen 1-1-es döntetlent játszott, szombaton pedig már az NB III. Keleti csoport 3. helyén záró Ceglédet győzte le az Iváncsa.

– Szerdán a Vidi II. ellen komoly terhelés után játszottunk, ami meg is látszott a teljesítményünkön, míg most visszább vettünk, és a támadások befejezésére koncentráltunk edzéseken. Kifejezetten jól mozgott a csapat, még minket is meglepett, hogy ahhoz képest, hogy hol tartunk a felkészülésben, milyen frissek tudtunk lenni. Az utolsó 30 méteren sorra rossz döntéseket hoztunk, ezért is tudtunk csak egy góllal nyerni, de az összkép mindenképp pozitív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában