Puskás Akadémia FC II

2020.07.07. 18:26

Edzőváltással indult a felkészülés

Szélesi Zoltán távozott a labdarúgó NB III. Nyugat csoportjában szereplő Puskás Akadémia FC II kispadjáról.

Dévai Nándor Csaba

Nagy Ádám készen áll a jövő kihívásaira

Forrás: pfla.hu

Harmadik szezonjának harmadik edzőjével vág neki a második számú felcsúti csapat, miután a 28-szoros válogatott labdarúgó – aki korábban négy mérkőzés erejéig a válogatott segédedzője is volt – helyét Nagy Ádám, az eddigi ­U17-es vezetőedző veszi át. Szélesi irányítása mellett a koronavírus miatt félbeszakadó bajnokságot a 16 csapatos tabella 11. helyén zárta a PAFC II, mindössze egy pont távolságra a már kieső helyen álló MOL Fehérvár FC II gárdájától. Nagy Ádám U17-es együttese számára szintén idő előtt ért véget a 2019/2020-as kiírás, a lezárás pillanatában a második helyen álltak a Budapest Honvéd-MFA mögött. Játékosként több másod- és harmadosztályú együttesnél megfordult, többek között a PAFC II-nél is, így nem lesz ismeretlen számára a bajnokság.

– Úgy gondolom, hogy ez egy elismerése az eddig elvégzett munkámnak, nagy kihívásra számítok – nyilatkozta Nagy Ádám a klub honlapjának. – Egy újjáalakult NB III.-as bajnokságban kell majd jól szerepelnünk, jó csapatok között. A mi küldetésünk, hogy a tehetséges játékosokat itt tudjuk integrálni a felnőttfutballba, törekszünk arra, hogy tudásunk legjavát adva a legtöbbet kihozzuk a társaságból. Van olyan játékos, aki tavaly még tanítványom volt, többen vannak, akiknek már van NB III.-as tapasztalata, úgyhogy ebből kell egy sikeres egyveleget készítenünk.

A Felcsútra három edzőmérkőzés vár a jövőben, az elsőt 11-én 11 órakor vívják hazai pályán a felvidéki másodvonalú Somorja ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában