lézerlövészetes futásban

2020.07.17. 22:32

A Volán Fehérvár szervezésében lezajlott az öttusázók harmadik tesztversenye

Az első viadalt Harangozó Bence nyerte a Börgöndi úti komplexumban, a tokiói kvótával rendelkező Demeter Bence azt az erőpróbát kihagyta.

Horog László

Harangozó Bence (j) nyerte a harmadik tesztversenyt Fotó: HL

A második felmérőn Demeter remek idővel nyert, ezen Harangozó nem indult. Az utolsó erőpróba során, a felnőttek és a juniorok versenyében Harangozó Bence bizonyult a legjobbnak, 11 perc 53 másodperces idővel, mögötte Salga Gergő (12.17), valamint Katona Bence (13.23) érkezett.

Harangozó Bence (j) nyerte a harmadik
tesztversenyt Fotó: HL / FMH

A hölgyeknél az Alba ÖSE sportolója, Alekszejev Tamara győzött, utána Ormándi Rebeka, Kalincsák Eszter és Csizmazia Rita következett. A MÖSZ által felügyelt júniusi és júliusi budapesti és a vidéki viadalok véget értek, mindenki lemérhette, hol is tart a felkészülésben. A Fejér megyei laser run erőpróbák jó eredményekkel zárultak. Július 25-én a fővárosban, a Ludovika sportcentrumában kerül sor az országos döntőre, ahol azok a pentatlonisták bizonyíthatnak, akik korábban legalább egy via­dalon rajthoz álltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában