NEKA

2020.06.11. 21:46

Siti Bea edzőként is sikeres

Újabb két évvel meghosszabbította szerződését a Cornexi 2005-ben az EHF Kupában győztes csapatának játékosa, Siti Beáta, a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzője. A szakember a női szakág munkatársaként 2016 óta irányítja a NEKA csapatait.

Káldor András

Siti Beáta még két évig dolgozik a NEKA csapatainálFotó: neka.hu

– Amíg valaki nincs benne a rendszerben, külső szemlélőként csak azt látja, micsoda infrastruktúra és lehetőségek könnyítik meg a NEKA-edzők dolgát. Ez valóban jó, de amióta edzőként megismertem több generációt, úgy gondolom, leginkább abból a szempontból vagyunk irigylésre méltó helyzetben, hogy a gyerekek, akik bekerülnek az akadémiára, rendkívül elhivatottak. Míg máshol esetleg noszogatni kell őket, hogy járjanak edzésre, van számos külső inger, ami elviszi a figyelmüket, addig mi csillogó szemű, lelkes tehetségekkel dolgozhatunk, és ez számunkra is motiváló – nyilatkozta a korábbi olimpiai ezüstérmes, 135-szörös válogatott irányító.

Siti Beáta még két évig dolgozik
a NEKA csapatainálFotó: neka.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában