Erste bank Liga

2020.06.25. 07:35

Nem lesz névváltás a magyar bázisú jégkorong-bajnokságban

A magyar bázisú jégkorongbajnokságnak továbbra is az Erste Bank lesz a névadója, ezzel legnagyobb szponzora.

Dévai N. Csaba

Az Erste Ligában folytatják a megyei csapatok

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Jégkorong Szövetség május végén, Székesfehérváron tartott – és a regnáló Such György győzelmével zárult – tisztújító kongresszusának legfontosabb témája a magyar hoki pénzügyi stabilitása volt, kifejezetten a koronavírus okozta nehézségek tükrében. Nem véletlen tehát, hogy gyorsan rendezni kellett a folytatás anyagi hátterét, a tárgyalások pedig sikeresnek bizonyultak az eddigi támogatóval.

– Pozitívak a tapasztalataink mind az együttműködés, mind pedig a marketing­megjelenések, valamint a VIP-kiszolgálás és a jegyek biztosítása kapcsán, és előremutatónak tartjuk a most beinduló szakmai workshop sorozatot. Ugyanakkor továbbra is szükség van a nézőszám növelésére, a klubok üzleti szemléletének fokozására, az egységes szemléletmód kialakítására, a közös stratégiaalkotásra – értékelt Szabados Richárd, az Erste Liga alelnöke, az Erste Bank Hungary Zrt. vállalati üzletágának vezetője.

Az Erste Ligában folytatják a megyei csapatok
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Such György, az MJSZ elnöke hozzátette, nehéz időszak következik minden ágazatban, azonban meg szeretnék őrizni az eddig elérteket.

– A lelkes magyar közönség jó csapatokat, jó bajnokságot, jó válogatottat, szép eredményeket akar, mi pedig tovább bővülő és továbbra is lelkes közönséget, a magyar hoki ismertségének és népszerűségének növekedését. Ennek a konstrukciónak az egyik alapvető eleme a magyar bázisú bajnokság, amelynek stabilitása és fejlődése az Erste Bank és az MJSZ újabb megállapodásának is köszönhetően biztosított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában