Búcsúzik a kapitány

2020.06.21. 21:54

Kedd este lép utoljára pályára Juhász Roland

Kedden 18.55 órakor tét nélkül, mégis presztízsmeccsen fogadja a MOL Fehérvár FC a Ferencvárost. Ezen az estén lép pályára utoljára játékosként a Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland.

Ferencz Balázs

Juhász Roland

Fotó: MW

Az FTC bajnokként látogat az ezüstérmeshez kedden este. A Fehérvárra hét és fél évvel ezelőtt szerződő korábbi válogatott védő, Juhász Roland már a 2019–20-as szezon rajtjánál tudta, hogy a Fradi elleni fellépés lesz számára az utolsó, de jobban örült volna, ha ez a rangadó téttel bír.

– Amiatt mindenképpen szomorú vagyok, hogy a bajnokság végeredményét tekintve tét nélküli lesz a mérkőzés, viszont mégiscsak a Ferencváros ellen lépünk pályára, ami mindig kiemelt találkozó, most ráadásul a friss bajnok lesz az ellenfelünk. Szeretnénk a pályán megmutatni, hogy ez a nagy pontkülönbség, ami kialakult az FTC és közöttünk, nem a realitás, be akarjuk bizonyítani, hogy vagyunk olyan jó csapat, mint keddi ellenfelünk – vélekedett Juhász Roland.

Juhász Roland

Az OTP Bank Liga 31. fordulójának eredményei:

ZTE–Honvéd 2-0; FTC–Újpest 1-0; Kaposvár–Kisvárda 1-2. A DVSC–DVTK mérkőzés lapzártánk után ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában