foci

2020.06.07. 22:17

Kaposvár: biztos a kiesés

Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 27. fordulója sok kérdésre választ adott. Hogy milyen hatása lehet egy edzőváltásnak Újpesten, hogy meddig nézik tétlenül a csapat zuhanását Debrecenben, s elodázhatja-e a búcsút az újonc Kaposvári Rákóczi?

Ferencz Balázs

Vitelki Zoltán állásába került az újabb gyenge produkcióF:SzM/mw

Fotó: Szabó Miklós

Talán a forduló legsarkalatosabb momentuma a kaposvári helyzet volt. A Rákóczi ugyan döntetlent ért el Debrecenben, de miután a közvetlen riválisok nyertek, olyan ponthátrányba került, amit már nem tud ledolgozni a bajnokság végéig, így Waltner Róbert együttese most nem tudott megkapaszkodni az élvonalban.

Vitelki Zoltán állásába került az
újabb gyenge produkcióF:SzM/mw

A Kaposvár elleni iksz Vitelki Zoltán állásába került, a DVSC-nél a korábbi siker­edző, Kondás Elemér vezeti a szakmai munkát a továbbiakban. A Paks brillírozott Mezőköveseden, az új edző, Predrag Rogan dirigálta Újpest pedig a friss kupagyőztest verte meg.

Eredmények: Debreceni VSC–Kaposvár 1-1; Mezőkövesd–Paksi FC 0-2; Újpest–Bp. Honvéd 1-0. A Ferencváros–DVTK összecsapás lapzártánk után ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában