9 év után

2020.06.18. 14:57

Elhagyja a Mol Fehérvár csapatát Vinícius

A brazil származású, magyar válogatott védő a szezon végén távozik a fehérvári együttestől.

Feol.hu

Paulo Vinícius visszatért Fotó: vidi.hu

Vinícius összesen 197 alkalommal lépett pályára NB I-es bajnokin, melyeken 10 gólt szerzett. A Magyar Kupában 37 mérkőzést játszott és 3 találatig jutott. 2015-ben az Andráshidának ollózott fantasztikus gólját a szurkolók 2015 legszebb Vidi-találatának választották. 43 nemzetközi tétmeccsen lépett pályára a Vidi játékosaként, ezeken pedig három gólt szerzett.

A játékos 2017-ben Székesfehérváron magyar állampolgársági esküt tett, majd nem sokkal később be is mutatkozott a magyar válogatottban, ahol eddig 7 alkalommal szerepelt.

„Szeretném mindenkinek, csapattársaimnak, edzőimnek, a stáb tagjainak és a klubnál dolgozóknak, valamint természetesen a szurkolóknak és a városnak is megköszönni az elmúlt majdnem kilenc évet. Soha nem felejtem el az itt eltöltött időt és a közösen elért sikereket” – olvasható Vinícius Paulo nyilatkozata a klub hivatalos oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában