Labdarúgás

2020.05.01. 11:25

Újraindulhat a bajnokság a MOL Fehérvár FC számára

Hétfőtől Magyarország egész területén lehet edzeni, zárt kapuk mögött sporteseményeket rendezni. Ez nemcsak vidékre, a fővárosra is vonatkozik. Az MLSZ korábbi döntése szerint ez azt jelentheti, hogy lejátsszák a bajnokságból hátra lévő meccseket.

feol.hu

Nego Loic (balra) hajrában szerzett gólja nem ért győzelmet, egyenlített a DVTK Fotó: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetségkorábban jelezte, a járványügyi korlátozások esetleges lazítása utáni huszadik napot követő szerdán vagy szombaton folytatódhat a bajnokság. Ennek értelmében legközelebb május 23-án játszhatnak bajnoki meccseket a csapatok, információk szerint az első- és a másodosztály küzdelmeit is be akarják fejezni. Június végéig a bajnokságot és a Magyar Kupa küzdelmeit is le lehet zárni, természetesen csak zárt kapus meccsekkel, mivel 500 fősnél nagyobb rendezvények nem tarthatók.

Az OTP Bank Ligában március 14-én játszotta utolsó mérkőzését a MOL Fehérvár, 25 fordulót követően állt le a küzdelemsorozat. A fehérváriak 50 pontot gyűjtöttek, hárommal kevesebbet, mint a listavezető Ferencváros, amely két meccsel kevesebbet játszott. Harmadik helyen a 45 pontos Mezőkövesd áll. A kövesdiekkel találkozik a Vidi a Magyar Kupa elődöntőjében, amelyet szintén elhalasztottak. A bajnokságból nyolc forduló van hátra, a MOL Fehérvár legközelebb Pakson lép pályára. Hivatalos időpont még nincs, de a fentiek szerint három hét múlva lehet a meccs – olvasható Székesfehérvár honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában