golf

2020.05.13. 21:53

Pünkösdi indulás

Önmagában a golf lehetőséget biztosít az egymástól való nagyobb fizikai távolság megtartásához, ugyanakkor szórakoztat és kikapcsol. A sport szerelmeseinek örömére az Alcsútdoboz melletti Pannonia Golf & Country Club hamarosan megkezdi versenyszezonját.

Kecskés Zoltán

Hamarosan indul az idény Fotó: Pannonia Golf & Country Club

Fotó: Pannonia Golf & Country Club (archív)

A híres osztrák tervező, Hans G. Erhardt által megálmodott golfpálya izgalmas és változatos pályaszakaszaival számos nemzetközi és hazai elismerést söpört be az elmúlt években. Itt található egyebek mellett Magyarország legnagyobb utánpótlásképző bázisa, a Pannonia Junior Akadémia, melynek növendékei a korosztályos válogatott gerincét alkotják. Nagyon komoly szakmai munka folyik a létesítményben. Kétségkívül az egyik legnagyobb név Rózsa Csilla, aki itt kezdte el bontogatni szárnyait, majd profinak állva az olimpiai álmot kergeti: szeretne az első magyar golfozóként ott lenni az ötkarikás játékokon.

Hamarosan indul az idény
Fotó: Pannonia Golf & Country Club

A máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club június 1-jén, pünkösdhétfőn egy jó hangulatú évadnyitó eseménynyel kezdi meg 2020-as versenyszezonját, majd egyebek mellett otthont ad a rangos magyar grand slam versenyek közül a Magyar Kupának, a Magyar Junior Nyílt Bajnokságnak és a szezon egyik legrangosabb eseményének, a Golfünnepnek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában