női röplabda

2020.03.06. 23:43

Újabb presztízsmeccs

A női röplabda NB I alapszakaszának 18. fordulójában a MÁV Előre-BERICAP csapatára nem vár könnyűnek mondható találkozó a Budaörsi DSE otthonában.

Káldor András

Legutóbb a MÁV-Előre nyert F.: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Mint a röplabda szerelmesei számára ismeretes, decemberben távozott a MÁV Előre kispadjáról a csapatot addig irányító és segítségével a gárdát az NB I-be juttató Fésüs Irén. A szakember a Budaörsi DSE kispadján folytatta, és már egyszer, Fehérváron összecsapott egykori csapatával. A február elején megrendezett meccsen a Fésüs Irén helyére érkező Farkas Mihály dirigálásával, remek játékkal 3:1-re nyertek a kék-fehérek.

Legutóbb a MÁV-Előre nyert F.: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Különösen Sdyney Busa villogott a Lokiban, az amerikai lány 31 pontot ért el, és ezzel magasan a mezőny legeredményesebb játékosa lett. Szintén ennek a meccsnek a krónikájához tartozik, hogy ekkor debütált a MÁV Előrében az ugyancsak az Egyesült Államokból érkező center, Crespi Shaun Elizabeth is. A fehérváriak a tabella 3. helyén állnak, míg ellenfelük az ötödiken. Az összecsapásra ma 18:30-kor kerül sor az Illyés-Amaris csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában