női vízilabda

2020.03.03. 21:15

Megváltozott időpontban

A női vízilabda OB I több mérkőzésének is megváltozott a kezdési időpontja, így a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics együttesének is az új ütemterv szerint kell készülnie.

Dévai Nándor Csaba

Parádés mérkőzésen, több kulcsjátékosát is hiányolva játszottak döntetlent az újvárosi hölgyek az orosz Dynami Uralochka együttesével az Euroliga negyeddöntőjének első felvonásán, azt követően pedig hosszabb kihagyás várt az alakulatra. A szünet a magyar szövetséggel való egyeztetés révén vált valóra, hiszen a magyar vízilabdának is érdeke, hogy a sérülésekkel bajlódó Dunaújváros rendezni tudja sorait, és mind a hazai, mind a nemzetközi mezőnyben teljes erőbedobással tudjon pólózni. A böjti időszaknak azonban vége, ráadásul gyorsabban, mint arra előzetesen számítani lehetett. Történt ugyanis, hogy az eredetileg március 8-tól Triesztben rendezett Világ Kvalifikációs Tornát – amelyen olimpiai kvótát osztanak – a koronavírus veszélye miatt május 17-re halasztották. Így a Dunaújváros március 7-én az UVSE otthonában, míg 10-én hazai környezetben, a III. Kerültei TVE ellen ugrik medencébe. Az Euroliga negyeddöntőjének oroszországi visszavágóját bő három hét múlva, 28-án rendezik.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában