Koronavírus Fejérben

2020.03.14. 07:15

A röplabda rangadókat is elhalasztották

A koronavírus-járvány utolérte a röplabda-bajnokságokat is, így a Magyar Röplabda Szövetség tájékoztatása szerint előbb a szurkolók kizárásával került volna sor a MÁV Előre-BERICAP mérkőzéseire ma a Jáky József Szakközépiskolában, ám mindez később módosult.

Káldor András

20200308 Székesfehérvár, MÁV Előre - Pécs ffi röplabda. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A MÁV Előre-BERICAP férfi csapata szombaton 15 órakor a tabellán előttük, a 2. helyen álló Szolnok csapatát fogadta volna. A nők az NB I alapszakaszának 19. fordulójában a közvetlenül őket üldöző TFSE csapatával találkoztak volna 18 órától.

Azonban a Magyar Röplabda Szövetség 2020. március 11-től a koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a kormány rendelete alapján – felnőtt- és utánpótlás-bajnokságaiban, illetve az általa szervezett egyéb sportrendezvényein további intézkedésig – tekintettel a kialakult helyzetre – minden a szövetség által megszervezett mérkőzést, tornát, azok további fordulóit 2020. április 3-ig felfüggesztett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában