Kézilabda

2020.03.11. 18:59

A bronzért indul harcba az Alba-Máv-Előre SC

Mindkét fehérvári klubra szombati mérkőzés vár az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 16. fordulójában, a találkozókat zárt kapuk mögött rendezik meg.

Krebsz András

Az Alba-Máv-Előre SC rangadót vív, míg a Cunder a Dunakeszi ellen javíthat.

Az év egyik legfontosabb összecsapása vár a 22 ponttal a dobogó legalsó fokát elfoglaló Alba együttesére: a rossz passzban lévő, ám a fehérváriaktól mindössze két ponttal lemaradó Gödöllő csapata látogat a VOK-ba. Az éremért vívott kiélezett küzdelemben az egymás elleni eredménynek is döntő szerepe lehet, vagyis a 31-29-es gödöllői győzelemmel záruló őszi mérkőzés után a lehető legjobb forgatókönyv az lenne a fehérváriak számára, ha legalább három góllal nyernének a szombaton 17 órától kezdődő bajnokin.

Az előző körben a Honvéd ellen nem várt fiaskót begyűjtő, jelenleg 7. Cunder a 10. helyezett Dunakeszi vendége lesz szombaton 13 órától. Az esélyek az újonc mellett szólnak, ám a múlt hetihez hasonló játékkal most is bajba kerülhetnek Erdei Krisztián tanítványai.

Vezető képünk archív!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában