Alba Fehérvár KC

2020.02.02. 08:30

Újabb nehéz falat következik

Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A Dunaújvárosban továbbjutó Alba Fehérvár KC az Érdet kiejtő Váci NKSE csapatával találkozik, Vácott.

Káldor András

Rózsás Josephine ismeri a receptet a Vác ellen F.: AFKC

Nem vár könnyű összecsapás a fehérváriakra, akik a K&H női NB I liga jelenleg 6. helyén álló Duna-parti együttessel kerültek szembe. 2019 novemberében a pontvadászat 9. fordulójában Szilágyi Zoltán vezetőedző tanítványai meglehetősen magabiztos győzelemmel (29-22) tartották otthon a pontokat. Ezen a mérkőzésen a vendéglátók részéről a legeredményesebb Sanja Radosavljevic hétszer, Diószegi Nikolett pedig hatszor talált be a fehérvári kapuba, míg az Albából Rózsás Josephine hat góljával vitte a prímet.

Rózsás Josephine ismeri a receptet a Vác ellen F.: AFKC

A Magyar Kupa 5. fordulójának további párosításai:

MTK–Kisvárda Master Good SE, DVSC Schaeffler–FTC Rail Cargo (zárt kapuk mögött rendezik meg), Siófok KC–Győri Audi ETO KC. Az elöl álló csapatok a pályaválasztók, a hivatalos játéknap 2020. április 8. lesz. Érdekesség, hogy a Vác a mérkőzés után másfél héttel, április 19-én látogat majd Fehérvárra.

A Magyar Kupa négyes döntőjére 2020. május 16-án és 17-én kerül sor Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában