fejér megye

2020.02.17. 21:54

Újabb felemás hétvégét zártak a pingpongosok

Az asztalitenisz-Extraliga 13. fordulójában szenvedett sima vereséget az Aqvital Csákvár TC, míg az NB I-es Honvéd Szondi György SE magabiztosan verte a Tatai AC-t.

Dévai Nándor Csaba

A második helyet ostromolják a Szondi játékosai Fotó: FG

Fotó: gaborfeherphoto

A lehető legkisebb különbséggel, 4-3 arányban maradt alul a csákvári alakulat az ezt megelőző forduló során Kiskunfélegyházán, az éllovas PTE otthonában viszont nem voltak sokáig nyitott kérdések. A 13 idei párharcukból 12-t sikerrel megvívó baranyaiak egy partit sem vesztettek a Csákvárral szemben, 7-0-s sikerrel abszolválták az összecsapást. Ezzel az eredménnyel a csákváriak a tabella 7. helyéről várhatják a folytatást.

A második helyet ostromolják a
Szondi játékosai Fotó: Fehér Gábor

Ennél jóval több izgalmat tartogatott a Szondi Tata elleni mérkőzése, ahol egészen 7-5-ig fej fej mellett haladt a két együttes – kétszer hátrányba is kerültek a fehérváriak –, akkor viszont jött Engelmann Zsolt, és aznapi első sikerét elkönyvelve eldöntötte a győztes kilétét. A végül 9-5 arányú sikert elkönyvelő Szondi ezzel két pontra csökkentette hátrányát a második helyen álló tataiakkal szemben – folytatás március 14-én, mikor a Hévíz gárdáját fogadják majd Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában