Asztalitenisz

2020.02.10. 20:54

Szoros meccsen maradtak alul a csákváriak

A végletekig kiélezett csatában szenvedett vereséget a Félegyházi ASI vendégeként az Aqvital Csákvári TC férfi asztalitenisz-csapata az Extraliga 13. fordulójában.

Ferencz Balázs

Éliás Attila állt asztalhoz a mindent eldöntő meccsen

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Félegyházi ASI–Aqvital Csákvári TC 4-3

A kiesés elől menekülő félegyháziak ellen jól kezdett az Extraliga középmezőnyének alján tanyázó Csákvári TC. A páros meccset 3:1-re nyerte a Varga Sándor, Éliás Attila kettős, a Korponai-Pengő duóval szemben. Pengő Gábor aztán szoros mérkőzésen 3:2-re verte Varga Sándort az egyéni csatározások nyitányán, Hoffmann Tamás azonban 3:0-val lépte le a hazai Erdélyit. Korponai 3:0-s győzelemmel egalizálta az összesített állást Éliással szemben. Pengő Hoffmannt is le tudta gyűrni 3:2-re, de Varga Sándor Korponaival szemben (3:2) egyenlített.

Éliás Attila állt asztalhoz a mindent eldöntő meccsen
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A döntő mérkőzést Erdélyi Szabolcs és a csákvári Éliás Attila vívták. Nehezen vitték dűlőre, hogy mely együttes nyeri a fordulót, végül a hazaiak asztaliteniszezője 3:2-re győzött, ezzel meghozva a diadalt csapata számára is. Az Aqvital Csákvári TC 13 mérkőzés után 19 ponttal a hetedik a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában