röplabda

2020.02.01. 08:00

Presztízsmeccs vár a lányokra

A női röplabda NB I alapszakaszának 14. fordulójában a MÁV Előre-BERICAP vendége az a Budaörsi DSE lesz, melyet a kék-fehérek korábbi vezető- és siker­edzője, Fésüs Irén irányít jelenleg.

Káldor András

Sydney Busa rutinjára szüksége lesz a Lokinak Fotó: a klub

Önmagában véve is rangadó lenne a fehérváriak Budaörs elleni találkozója, ám két okból mégis még ennél is érdekesebb lesz a Jáky József Szakközépiskolában 17 órakor kezdődő mérkőzés. Egyrészt a Loki az idei szezon első vereségét (1-3) november 23-án a Pest megyei alakulat vendégeként szenvedte el, másrészt ezen az összecsapáson még Fésüs Irén ült a fehérváriak kispadján. Majd ezt követően robbant a bomba, és az ifjúsági játékosokkal teletűzdelt kék-fehérek mestere felmondott a klubnál. Hivatalos indoklása szerint „a fehérvári röplabda jövőjét illetően nem egyeztek az elképzeléseink a MÁV Előre vezetésével” – vallotta ekkor szűkszavúan.

Sydney Busa rutinjára szüksége lesz a Lokinak Fotó: a klub

A MÁV Előre-BERICAP vezetőedzői posztjára hamarosan Farkas Mihály érkezett, akinek jól cseng a neve a szakmában, míg Fésüs Irén a rivális Budaörs kispadján folytatta. Vele tartott több tanítványa is – Petri Izabella, Szilágyi Viktória, Orosz Bianka, valamint Berkó Vivien, Viszont közülük csupán Petri játszhat, a többiek érvényes játékengedély hiányában nem léphetnek pályára új klubjukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában