OBI/B

2020.02.03. 21:05

Kikaptak a Vasastól a fehérvári vízilabdások

Nyolcgólos győzelmet aratott a jóval esélyesebb Vasas SC férfi vízilabdacsapata a Fehérvár VSE ellen a férfi OBI/B osztályú vízilabda bajnokságban.

Korondy Tamás

Kétszer annyit kapott a Fehérvár, mint amennyit lőtt

Fotó: archív (Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap)

Vasas SC–Fehérvár VSE 16-8 (5-2, 4-2, 2-1, 5-3)

Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Binder Sz., Várkonyi G.

Hajek Zsombor szerzett vezetést a kék sapkás vendégeknek, s bár a 3 gólig jutó Magyar Bence egyenlített, Bíró Martin révén ismét a Fehérvárnál volt az előny – utoljára a találkozón. Ismét Magyar Bence, majd Sipos Balázs kétszer is bevette Szilágyi Bence kapuját, és Vadovics ötméteresével zárult a negyed, 5-2.

Albert Barnabás emberelőnyből megszerezte első gólját, ám jött rá három hazai válasz is – Mókus Bálint, Dávid Zoltán és Landherr Csongor is növelték a hazai előnyt. Almási Patrick kozmetikázott még, de Landherr talált be ismét, a félidőben 9-4.

Kétszer annyit kapott a Fehérvár, mint amennyit lőtt
Fotó: archív (Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap)

A második játékrészben a Vasas hét gólt is szerzett, ez pedig megpecsételte a fehérváriak sorsát – ráadásul a hétből négyet megúszás után lőttek a fehér sapkások, s mindössze egyet fejeztek be akcióból. Jogosan nyert a Vasas 16-8-ra, a Fehérvár pedig szintén egy fővárosi csapattal, az YBL ellen javíthatnak majd február 8-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában