Meghívót kapott

2020.02.20. 15:15

Georgi Milanov, a MOL Fehérvár FC játékosa fogja erősíteni a bolgárokat a középpályán

A fehéroroszok ellen jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő bolgár labdarúgó-válogatott keretébe kapott meghívót Georgi Milanov.

Origo / feol.hu

Akár Georgi Milanov ollózós gólja is eldöntheti a kupadöntő párharcát Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitány 23 fős keretébe a csütörtökön és egy hét múlva is Európa-liga mérkőzést játszó Ludogorecből nem került be futballista, a bolgár szövetség ugyanakkor szerdán a honlapján jelezte, külön köszönetet mond azoknak az egyesületeknek, amelyek elengedték futballistáikat a nem hivatalos barátságos meccsre – olvasható az origo.hu oldalán.

A bolgárok március 26-án Szófiában a magyar válogatottat fogadják Európa-bajnoki pótselejtezőn, a győztes pedig öt nappal később játszik hazai pályán Izlanddal vagy Romániával az Eb-részvételért.

A június 12-én kezdődő Eb-t 12 ország egy-egy városában rendezik, a Puskás Arénában három csoportmeccs mellett egy nyolcaddöntőre kerül sor. Ha a magyarok kijutnak a kontinensviadalra, akkor a világbajnok franciákkal és az Eb-címvédő portugálokkal saját közönségük előtt játszhatnak az F csoportban, amelyben még Németország szerepel.

A bolgár válogatott soraiban pedig egy ismerős név tűnhet fel a székesfehérvári szurkolók számára, hiszen Georgi Milanov a MOL Fehérvár FC játékosa fogja erősíteni a bolgárokat a középpályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában