kosárlabda

2020.01.09. 22:00

Vetítéssel egybekötött szurkolói ankétot tartottak az Alba Fehérvár vezetői

A kosarasok a szezonkezdést megelőzően szeptemberben, majd novemberben is várták a drukkereket a Gáz utcai csarnok VIP-termében, az újabb összejövetelre csütörtökön este került sor.

Horog László

Balássi Imre elnök (b) és Simon Balázs várta a kérdéseket Fotó: HL

A bajnokságban felsőházat érő helyen, az 5. pozícióban várja a szombati, paksi randevút a kék-fehér egylet, a kupa nyolcas döntőjében a bajnok Falcóval találkoznak április elején. Az utolsó összejövetelen a klubelnök, Balássi Imre ígéretet tett, hogy a következőn vetítésre is sor kerül, bemutatja az építendő új sportcsarnok – a tervek szerint két év múlva a kosarasok és a női kézisek új otthona lesz, előbbiek a nemzetközi porondon és a nagyobb hazai derbiken használják majd – látványtervét. Az alapkövet márciusban tették le. Az ankét vetítéssel kezdődött, Balássi beszámolt az ultramodern, 3000 néző befogadására alkalmas aréna, egyben egyetemi háttérrel működő innovációs park, oktatási, metodikai és tudásközpont, valamint kollégium részleteiről.

Balássi Imre elnök (b) és Simon Balázs várta a kérdéseket Fotó: Horog László

Kérdésre válaszolva az elnök elmondta, a létesítmény parkettalapú lesz, de műanyag borítás is lefektethető, kettős rangadók – kosárlabdát kézis derbi követ – rendezésére is lesz lehetőség. Keller János, a jelenleg Zadarban szereplő Ákos, valamint az albás bedobó, Iván édesapja kérdezte, meddig élvezi a bizalmat Jesus Ramirez vezetőedző. Az elnök közölte, a tréner szerződése a nyárig szól, nem terveznek változást, amíg a szakvezető irányításával elérhető a kitűzött cél, azaz a négy közé kerülés. Az édesapa érdeklődött, fia, Iván miért nem kap szerepet a felnőtt együttesben, Simon Balázs ügyvezető azt válaszolta, ez az edző döntése. A szakvezetőé a felelősség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában