röpi

2020.01.27. 20:04

Továbbra is haladnak, Előre

A férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II., 3. fordulójában folytatta jó szériáját a MÁV Előre-BERICAP gárdája, mely magabiztosan győzték le a sereghajtó PTE-PEAC csapatát, és ezzel a 3. helyre léptek fel a tabellán.

Káldor András

A MÁV Előre csapata javított helyezésén a tabellán Fotó: a klub

PTE-PEAC–MÁV ELŐRE-BERICAP 0:3 (-15, -16, -21)

Pécs, 35 néző. V.: Vígh, Bibók

PTE-PEAC: Örkényi, Pordán, Storcz, Szabó G., Takács B., Várhalmi, Dhari, Kaszás (liberó), Péter, Portik, Várbíró. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán

MÁV Előre: Arató, Szőke, Gazsi G., Náhol, Neukum, Hortobágyi, Tóth K., Kholmann, Salazar, Salton, Stefanovics, Takács M. (liberó). Vezetőedző: Gazsi Péter

A MÁV Előre csapata javított helyezésén
a tabellán Fotó: a klub

A Dunaferr elleni hazai siker után a PTE-PEAC otthonában is győzelmet ün­nepelhetett a MÁV Előre-Bericap együttese. Mindössze ötvenhat percre volt szükségük ahhoz Gazsi Péter tanítványainak, hogy a Loki begyűjtse az újabb bajnoki pontokat.

– Hoztuk a kötelezőt, bár a harmadik szettben elhittük, hogy vége a mérkőzésnek, de még időben, jól váltott ritmust a csapat, és ezt is nyertük – vélte a találkozót követően Gazsi Péter vezetőedző.

– Két külföldivel és jó magyar játékosokkal rendelkezik a Fehérvár, a nemrég meglépett edzőváltás óta úgy néz ki, stabilizálták magukat. Mi igyekeztünk a tudáskülönbséget taktikával kiegyenesíteni, ami a harmadik játszmában majdnem sikerült, húsz pontnál még bőven vezettünk. A gyenge állásainkat kellene gyorsabban elforgatnunk, ezen dolgozni fogunk – fogalmazott a vendéglátók szakvezetője, Gyöngyösi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában