labdarúgás

2020.01.17. 22:42

Téli műfüves tornák

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának szervezésében idén is több helyszínen megrendezésre kerülnek a Téli Műfüves Bajnokság küzdelmei.

Káldor András

Népszerű a torna Fotó: FMH-archív

Fotó: © Molnár Artúr

Nyolc évvel ezelőtt írta ki első alkalommal az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a Téli Műfüves Bajnokság küzdelmeit. Előtte a 2012/13 szezonban már a Téli Kupa égisze alatt rendeztek felkészülési tornát, ám szervezetten, több helyszínen egy évvel később indult útjára a labda.

A bajnoki küzdelmek életre hívásával az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának fő célja a csapatok folyamatos és színvonalas versenyzésének biztosítása.

Népszerű a torna
Fotó: FMH-archív

Így természetesen már várják a gárdák, hogy az előző évekhez hasonlóan a 2020-as szezonban is megrendezésre kerüljön a torna, mely február első hétvégéjén kezdődik, és 23-án fejeződik be. A csapatok Székesfehérváron, Martonvásáron, Agárdon, Móron, Csákváron, Dunaújvárosban, és Iváncsán küzdenek meg majd a helyezésekért. Minden csoportban az indulók egyszer találkoznak az ellenfeleikkel, majd az azonos helyszínen mérkőző csoportok azonos helyén végző csapatai játszanak egymással helyosztót. Összesen 48 együttes nevezését fogadta el a versenybizottság, ezzel lehetőséget adva a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok I-III. osztályában szereplő felnőtt csapatoknak a jó minőségű műfüves pályán történő felkészülésre.

Fontos információ a résztvevők számára – mivel a korábbiakban többször előfordult – hogy az a csapat, amely első alkalommal nem áll ki, akkor a mérkőzés 3 pontja 3-0-s gólkülönbséggel a vétlen csapat javára kerül jóváírása. A második ki nem állás után a csapatot a bajnokságból kizárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában