Beszédes József Öregfiúk Labdarúgó Teremtorna

2020.01.29. 23:14

Öregfiúk csatározása a parketten

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi a Beszédes József Öregfiúk Labdarúgó Teremtornát, melyre szombaton kerül sor a Főnix Csarnokban.

Káldor András

Forrás: Pixabay

Akárcsak az előző években, idén is sok csapat jelentkezett a megmérettetésre, melynek megtörtént az Igazgatóságon az előzetes sorsolása is. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának célja, hogy a téli szünetben minél szélesebb spektrumban adjon játéklehetőséget a csapatok számára.

Az „A” JELZÉSŰ csoportban a Kisláng, a Gárdony, a Sárszentmihály „A”, a Seregélyes, és a Csákberény csapatait sorolták a szervezők. A „B” csoport kvintettje a Martonvásár, a Sárszentmihály „B”, a Tác-Csősz, a Mezőszilas, a Pákozd gárdáiból áll, ők küzdhetnek majd a minél jobb helyezésekért.

A „C” jelű ötösben a Főnix FC, a Pusztaszabolcs, a Pátka, az Enying, és a Baracs számára cél, hogy megszerezze az első, illetve második helyeket. A „D” csoportban pedig a MÁV Előre, a Lovasberény, a Sárszentágota, az Aba Sárvíz, és a Velence együttesei számára nyílik lehetőség a továbbjutás kiharcolására.

A csoportmérkőzéseknél azonos pontszám esetén a több győzelem, a gólkülönbség, több rúgott gól, sorsolás sorrend rangsorol. A középdöntő mérkőzéseit 15.15-től bonyolítják le, majd 16.15-től kerül sor az elődöntőkre. 16.50-kor indul majd a bronzmérkőzés, és a döntőt ekkor rendezik. A rendezvény 17.15-kor zárul az eredményhirdetéssel.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában