magyar U18-as férfi röplabda-válogatott

2020.01.10. 23:10

Nem mentek tovább

A magyar U18-as férfi röplabda-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn – soraiban a MÁV Előre-BERICAP két játékosával – két vereséget szenvedett zsinórban, és ezzel nem jutott elődöntőbe.

Káldor András

A fehérvári Tóth Kristóf mecscsenként 2 pontot szerzett F:MÁV

A MÁV Előre Röplabda Akadémia két saját nevelésű játékosa, Szentesi Bálint és Tóth Kristóf is csapattársaival együtt mindent megpróbált, de mind az osztrák, mind a szlovén válogatott felülmúlta Bodonyi Ákos szövetségi edző csapatát.

Magyarország–Ausztria 1:3 (–17, 20, –22, 14)

Magyarország: Kiss B., Tamási, Fenyvesi, Hajagos, Bogdán, Kecskeméti. Csere: Szentesi (liberó), Fenyvesi, Tóth K., Szabó K., Acsai. Szövetségi kapitány: Bodonyi Ákos.

A fehérvári Tóth Kristóf mecscsenként
2 pontot szerzett F:MÁV

Magyarország–Szlovénia 0:3 (–16, –22, –13)

Magyarország: Tamási, Fenyvesi B., Hajagos, Bogdán, Kecskeméti, Kiss B. Csere: Szentesi (liberó), Szabó K., Acsai, Tóth K., Fenyvesi D. Szövetségi kapitány: Bodonyi Ákos.

– Ausztria ellen nagyot küzdöttünk, de ez sajnos kevés volt, míg két szetten keresztül méltó ellenfelei voltunk a szlovén válogatottnak. Az ellenfél dinamikusabb játékot produkált. – értékelt a szövetségi kapitány.

Csapatunk a folytatásban az 5-7. helyért játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában