MOL Fehérvár FC

2020.01.12. 19:30

A Sion következik a Vidinek

A svájci másod­osztályú FC Winterthurtól az utolsó percben kapott góllal kapott ki a Spanyolországban edzőtáborozó MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. Második felkészülési mérkőzését is helvét együttessel vívja a Vidi.

Ferencz Balázs

Paulo Vinícius visszatért Fotó: vidi.hu

Az első edzőmeccsen elszenvedett 1-0-s vereségből túl sok következtetést nem szabad levonni, a tréningdömping közepette viaskodott a Vidi a Winterthurral. Az azonban örömteli, hogy Paulo Vinícius visszatért hosszú sérüléséből. A fehérváriak brazil-magyarja még 2019. július 3-án sérült meg a DAC elleni edzőmeccsen, most már azonban teljes mértékben terhelhető.

Paulo Vinícius visszatért
Fotó: vidi.hu

– Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hosszadalmas sérülést követően ismét a csapat rendelkezésére állhattam! Ezt az edzőtábort arra fordítom, hogy visszaszokjak a meccs­terhelésbe, és a Winterthur ellen jól is éreztem magam a pályán – fogalmazott Vinícius. – A fő az, hogy a bajnokik idején már ne érezzek magamon meccshiányt. Emiatt a teljesítményem az első idei összecsapáson nem is annyira mérvadó, az fontosabb, hogy nem voltak térdfájdalmaim. Száz százalékban egészséges vagyok, és elkezdhetem visszaszerezni az erőt, játékba lendülhetek. Várom már a következő kihívásokat!

A legközelebbi kihívás hétfőn 16 órakor vár a Vidire. A svájci élvonal hetedik helyén álló FC Sionnal Gibraltár közelében, La Líneában csap össze Joan Carrillo gárdája. A kétszeres bajnok Sion közel azonos értékű játékoskerettel rendelkezik, mint a fehérváriak, így az összecsapás jó erőfelmérő lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában