MOL Fehérvár FC

2020.01.08. 23:28

A marbellai edzések

Folytatja az Ibériai-félszigeten tartott edzőtáborát a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata – a Joan Carillo vezette szakmai stáb nem kegyelmez a játékosoknak.

Korondy Tamás

Délután a támadók és a védők külön gyakoroltak Fotó.: MFFC

Nem voltak egyedül a fehérvári futballisták, hiszen a helyszínen a szomszédos pályán zajlott tréning a Fortuna Düsseldorf csapatának is.

A délutáni tréningre nem azonos időpontban került sor a védők és a támadók számára. 16:00-tól előbbiek voltak beosztva, majd 17:00-tól utóbbiak érkeztek az edzőpályákhoz.

Délután a támadók és a védők
külön gyakoroltak Fotó.: MFFC

Másnap már nem külön edzettek a csapatrészek, éppen ellenkezőleg, egymással néztek farkasszemet. Hogy a lesállások megítéléséből ne legyen vita, Késedi Gábor, a gárda videóelemzője készségesen felkapott egy megkülönböztető mellényt, de hamar megtapasztalhatta a asszisztensek keserű sorsát, miután Kovács István már az első támadások egyike után nekiszegezte a kérdést, mégis mit integet – természetesen nagy nevetés kísérte a jelenetet.

A tréning végén négy csapatra osztotta a keretet a szakmai stáb, és szűkített területen, de két szabvány kapura játszottak egymással a csapatok – az összecsapások annyira élesek voltak, hogy a rendes játékidő

után döntőt kellett játszani, amit végül Zsóri góljával az Elek Ákos, Vinícius, Kovács István, Fiola Attila, Zsóri Dániel ötös nyert meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában