III. Ker. TVE–PAFC II.

2019.12.02. 21:35

Bravúros iksz

Nem feltett kézzel ment harcba a Puskás Akadémia a labdarúgó NB III. 17. fordulójában– jutalmuk pedig egy pont lett a feljutásra pályázó fővárosiak otthonából.

Korondy Tamás

III. Ker. TVE–PAFC II. 1-1 (1-0)

PAFC II: Tóth – Huszti, Koch, Papp, Körmendi, Posztobányi, Nagy (László, 71.), Magyar, Fülöp, Komáromi (Szabó, 83.), Vörös (Papp, 46.). Vezetőedző: Szélesi Zoltán.

III. Ker.: Jeszenszky, Szalai, Erdei, Tóth, Huszti, Bori, Czvitkovics (Fazekas, 80.), Kapronczai (Nikházi, 65.), Petneházi, Rabatin, Rajczi (Kaszai, 65.) Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Gól: Czvitkovics (6.), Szabó (90.)

Idei utolsó tétmérkőzésén lépett pályára mindkét gárda a fővárosban. A második helyen álló, rutinosabb óbudaiak a 6. percben már vezetést is szereztek Czvitkovics Péter révén.

Egészen a rendes játékidő utolsó percéig kellett várni, mikor a csereként beállt Szabó Patrik gólt jegyzett. A PAFC 18 ponttal a 12. helyen, míg a fővárosiak a második pozícióban kezdik a téli szünetet.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában