kispályás foci

2019.12.10. 20:48

A Bádogos diadalával zárult a megyei torna

A Széna téren található sportcentrumban rendezték a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás amatőr tornát. A Bádogos győzött.

Horog László

A Bádogos együttese nyerte az idei seregszemlét Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Egy évvel ezelőtt a Karmacsi Autó FC nyert, ezúttal a koronázóvárosban maradt a díszes serleg. A kispályás labdarúgás szabályai szerint, öt plusz egyes rendszerben bonyolította az eseményt a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottsága, Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Fehérvárról két együttes, a Bádogos-Greco Petrol, valamint a Masterplast, Újvárosból pedig a Karmacsi és a Fejó-Therm együttese szerzett jogot a részvételre. A színvonalat garantálta, hogy több, korábbi élvonalbeli, sőt, válogatott labdarúgó is pályára lépett. Az első meccsen a Bádogos 1-0-ra verte a Fejó-Thermet, majd a Karmacsi 2-1-re a Masterplastot. A Bádogos 1-0-ra múlta felül a másik fehérvári gárdát, az acélvárosiak csatájából pedig a Fejó-Therm került ki győztesen 2-1-es sikerével. Hatalmas csatákat vívtak, egygólos különbség alakult ki minden összecsapáson. A bronzmeccsen a Fejó-Therm 1-0-ra gyűrte le a Masterplastot, a fináléban a Bádogos megérdemelten nyert 2-0-ra a Karmacsi ellen.

A Bádogos együttese nyerte az idei seregszemlét
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A legjobb kapus Vaszócsik Viktor lett, a torna álomcsapatába Gál Dániel, Kovács Krisztián, Aradi Csaba, Salamon Miklós, Salacz Zoltán került be, a legjobb csapatvezető a győztes Bádogost irányító Horváth László lett. A megyei szövetség társadalmi elnöke, Bencsik István a díjátadón megjegyezte, örömteli, hogy Fejérben nem csak a nagypályás, a kispályás futball is rendkívül népszerű, a városi bajnokságokban színvonalas küzdelmek zajlanak, nem volt ez másként a négy legjobb megyei együttes által vívott bajnokok tornáján sem. Petrás Gábor, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága Kispályás Bizottságának tagja és a rendezvény főszervezője kijelentette, nagy öröm, hogy hagyományt teremtettek, jelentős eseményt szerveztek a megye legjobb kispályás csapatainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában