röplabda

2019.11.12. 21:28

Megint nyertek a lányok

A férfi röplabda NB I. alapszakaszának 5. fordulójában a sokszoros bajnok és kupagyőztes FINO Kaposvár röviden elintézte a MÁV Előre-BERICAP elleni mérkőzést, míg a fehérváriak női csapata ezúttal a TFSE ellen nyert, és továbbra is vezeti a tabellát.

Káldor András

Fotó: Pixabay.com

MÁV Előre-BERICAP–FINO Kaposvár 0:3 (-21, -14, -18)

Székesfehérvár, 100 néző

Vezette: Barabás, Mezőffy.

MÁV Előre: Náhol, Kun, Stefanovics, Salazar, Neukum, Kholmann. Csere: Szentesi, Takács M. (liberók), Németh Zs., Szőke, Tóth K.

Edző: Nagy Róbert

Kaposvár: Keen, Bozóki, Makarov, Kruzskov, Bögöly, Nagy J. Csere: Kiss M. (liberó), Kalmár, Kulcsár, Horváth K., Fenyvesi, Martinez. Edző: Ruben Wolochin.

Mindössze 63 perc alatt játszották le a felek a találkozót, a Kaposvár fokozatosan növelte előnyét az első szettben és úgy nézett ki, magabiztosan hozzák a játékrészt. Azonban a végjáték nem volt ennyire sima, felzárkózott a Loki, és végül csak 25:21-re tudott nyerni a vendég alakulat.

A második felvonást könnyedén nyerték a somogyiak, igaz a Nagy Róbert–Gazsi Péter szakmai páros a hazaiaknál több utánpótlás-játékost is pályára küldött rutinszerzési szándékkal. A folytatásban mindkét oldalon sok volt hiba, de a hajrá a sokkal erősebb játék-

erőt képviselő vendégeké lett.

TFSE–MÁV Előre-BERICAP 1:3 (-18, -26, 16, -21)

TF: Ribeiro, Villám, Ambrus, Veress, Czakó, Poór, Németh J., Horváth Z., Villányi, Hackl, Boller, Dobrovits (liberók). Edző: Gaitanakis Leonidasoe

MÁV Előre: Borostyán, Budai, Martinez, Berkó V., Zolnai, Sziládi, Busa, Petri, Berkó L., Szabó L., Orosz, Kovács E. (liberó). Edző: Fésüs Irén.

Már az első szettben jelezte a MÁV Előre, hogy győzelemért utazott, 25:18-ra nyert, majd a második játékrészt is behúzta. A 2:0-s előny birtokában a harmadik szettben nem sikerült lezárni a találkozót. A házigazda viszonylag simán, 25:16-ra győzött, és szépített. A negyedik felvonásban már érvényesítették tudásukat Fésüs Irén tanítványai, és 25-21-re nyertek, 3:1-el, pedig az összecsapást is.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában