dab-csíkszereda

2019.11.15. 22:56

Kihasználatlan fórok

A jégkorong Erste Liga 20. játéknapján a tabellát vezető Sport Club Csíkszereda ellen próbálta pontjai számát növelni a DAB. Bár vezettek a házigazdák, de utána végig futottak az eredmény után, és egygólos vereséget szenvedtek.

Káldor András

Hiába harcoltak, most sem jártak sikerrel az Acélbikák F.: Acélbikák

Dunaújvárosi Acélbikák–Sport Club Csíkszereda 3-4 (1-2, 1-1, 1-1)

Dunaújváros, 425 néző

DAB: Hughson – Kovács Bronson, Vuorijärvi (1), Azari (1), Dansereau 2, Mazurek – Baker, Lendák (1), Németh P. 1, Silló, Turcotte (2) – Dósa, Ráduly N., Pinczés O., Szubotics, Tamás I. – Wéninger, Gebei G., Gulácsi. Vezetőedző: Miroslav Ihnacak

Sport Club: Adorján Ö. – Bjelov, Papp Sz. 1, Becze T. (2), Shalla (1), Taratuhin 1 – Kuljas 1, Salló A. (1), Brophey (2), McLean 1, Pelley – Gecse, Győrfy, Bíró T. (1), Casaneanu, Fodor Cs. – Láday, Farkas T., Horváth L., Rokaly N. Vezetőedző: Jason Morgan

Hiába harcoltak, most sem jártak
sikerrel az Acélbikák F.: Acélbikák

A 3. percben Dansereau révén ugyan kihasznált egy kettős előnyt a DAB, de három perccel később már a SportClub vezetett: 13 másodperc eltéréssel Papp Szabolcs és Taratuhin talált be Garret Hughsonnak. A középső harmad második felében előbb McLean növelte a vendég előnyt, de Németh Péter visszaállította az egygólos különbséget. A 45. percben Gyenyisz Kuljas talált be. A hajrában az újvárosiak hat a három ellen támadhattak, ezt Dansereau váltotta gólra, de már az egyenlítés nem jött össze, pedig az utolsó percben még egyszer hármas fórban támadhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában