Fehérvári Titánok

2019.11.12. 22:43

Előny utáni vereség

Az Erste Liga 19. játéknapján a Fehérvári Titánok csapata a tabellán őket követő Hokiklub Budapest vendége volt. Bár a zsebükben volt a meccs, de végül kicsikarta a győzelmet a hazai csapat.

Káldor András

A fehérvári Péter Andor (fehér) a hazai bekkek szorításában F: KRI

Hokiklub Budapest–Fehérvári Titánok 5-3 (1-1, 2-2, 2-0)

Tüskecsarnok, 358 néző

Vezette: Pálkövi Zs., Kincses, Balla, Mizsák

Hokiklub: Kiss B. – Bán, Berry-Lamontagna 1, Pihlqvist 2, Sátek, Szűcs I. 1 (1) – Hovinen, Lakatos L. 1 (1), Koski, Petres, Szappanos – Bugár, Reiter A., Albert T., Lőczi, Németh Á. (1) – Horváth B., Lévai M., Kedves R., Kreisz, Pápa. Edző: Jens Brändström

Titánok: Gyenes – Mangone, Vas Márk, Balogh B. 1, Mihály Ákos, Zion – Horváth M. (1), Kiss R., C. Campbell 1, Dézsi (2), Péter A. 1 – Erdély B., Imre, Almási, Kovács Alex, Madácsi – Dobmayer, Buzás, Császár, Vincze G. Edző: Kiss Dávid

Kiállítások: 27, ill. 4 perc

Kapura lövések: 32-26

A fehérvári Péter Andor (fehér) a hazai bekkek szorításában F: KRI

Jól indítottak a Titánok, a 4. percben nem volt Kiss Bence kezében a bárd, ezt használta ki Balogh Bence, aki középről, fordulásból vette be a kaput. Igen ám, de videózásra került sor – azt vizsgálták a bírók, hogy milyen körülmények között tűnt el a bárd a hálóőr kezéből. Mindenesetre a visszajátszás nem talált semmit, így érvényes lett a találat, 0-1.

Nem sokáig örülhettek, mert alig fél perc telt el, és Kristoffer Pihlqvist csuklóból nagy gólt lőtt, 1-1.

 

A 25. percben remek passzal kínálta meg Dézsi Bence Colin Campbellt, ő lerázta védőjét, és szép mozdulattal vette be Kiss ketrecét, 1-2. Majd ezúttal Dézsi Péter Andort találta üresen, ő sem sokat teketóriázott, és félmagas lövést küldött a gólvonal mögé, 1-3.

Aztán emberhátrányból duplázott fonákkal Pihlqvist a 29. percben, 2-3.

24 másodperc múlva Lakatos Levente egalizált Németh Árpád lövése után, 3-3.

A 46. percben fordított a Hokiklub, egy kontra után Mathew Berry-Lamontagna a palánkról visszapattanó pakkot vágta kapuba, 4-3.

A hajrában beszorították ellenfelüket a Titánok, de gólt Szűcs István ért el, aki az üres kaput vette be a 60. percben, 5-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában