Gratulálunk!

2019.11.29. 10:29

Bronzérmet szerzett Ilyés András tűzoltó százados az asztalitenisz bajnokságon

Második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Tűzoltó Asztalitenisz Tornát, amelynek idén is a paksi ASE csarnok adott otthont november 27-én.

Katasztrófavédelem

Fotó: katasztrófavédelem

A tornára a főigazgatóság, a megyei igazgatóságok, a katasztrófavédelmi kirendeltségek, valamint a hivatásos tűzoltóságok állománya nevezhetett. A versenyzők indulhattak egyéniben és női, férfi, valamint vegyes párosban. Fejér megyét Barabás Tamás tűzoltó főhadnagy, Dőry Csaba tűzoltó hadnagy, Kovács István tűzoltó őrmester és Ilyés András tűzoltó százados képviselte.

Fotó: katasztrófavédelem

Idén csaknem ötvenen neveztek a bajnokságra, egyszerre nyolc asztalon, mintegy százötven mérkőzés során dőltek el. Férfi egyéniben Ilyés András tűzoltó százados, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központjának pszichológusa harmadik helyezést ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában