tenisz

2019.10.11. 22:40

Ütős mezőny a Kiskút TK salakján

Az idei ITF World Tennis Tour talán két legrangosabb teniszversenyét rendezi a Kiskút TK. Vasárnap a selejtezőkkel indul egy 60 ezer dollár összdíjazású női torna.

Ferencz Balázs

Bondár Anna (balra) és Stollár Fanny kielemezték a közös edzés és a fehérvári pálya tapasztalatait Fotós: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Pénteken kora délután Stollár Fanny és Bondár Anna is a Kiskút Tenisz Klub salakos pályáin edzettek, szokták a közeget. Mert nem babra megy a játék jövő héten Fehérváron. Összesen 60 ezer dollárért fognak ütőt a hölgyek vasárnap a selejtezőben, majd hétfőtől a főtáblán.

Bondár Anna (balra) és Stollár Fanny kielemezték a közös edzés és a fehérvári pálya tapasztalatait
Fotós: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Kiskút Tenisz Klub vendége lesz 16 TOP200-as játékos is, köztük Bondár Anna és Jani Réka, akik alanyi jogon lehetnek főtáblások.

A salakpályás versenyre benevezett a négyszeres WTA tornagyőztes, korábbi 22. helyezett román Irina Camelia Begu (117.), a 120. helyen álló montenegrói Danka Kovinics, az idei második tornagyőzelmére pályázó lengyel Katarzyna Kawa (129.) és a két WTA tornagyőzelemmel rendelkező spanyol Lara Arruabarrena (160.) is.

Bondár Anna a legjobb nyolc közé igyekszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában