női röplabda

2019.10.08. 19:01

Sorsoltak a kupákban

A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a 2019/20-as magyar kupa főtáblája 1. fordulójának sorsolását. A MÁV Előre-Bericap mindkét csapata érdekelt a küzdelmekben. A hölgyek a Kaposvárt fogadják a nyolcaddöntő első felvonásán, a fiúk viszont Sümegre utaznak.

Káldor András

A MÁV Előre-Bericap a kupában a Kaposvár ellenfele lesz Fotó: a klub

Fotó: gaborfeherphoto

A nyolcaddöntő párosítása (férfiak): Sümeg–MÁV Előre-Bericap (október 17./november 7.), MAFC-BME–PTE-PEAC, Dunaferr–Szolnok, Kazincbarcika–Szegedi RSE, Kistext–Pénzügyőr, TFSE–Kaposvár, Győr–DEAC, Dág–Kecskemét.

A nyolcaddöntő párosítása (nők): MÁV Előre-Bericap–1. MCM-Diamant Kaposvár, Gödöllő–MTK, Haladás–Vasas, TFSE–UTE, DVTK–Békéscsaba, Palota–Balatonfüred, Budaörs–Jászberény, DSZC-Eötvös DSE–Nyíregyháza.

A fehérvári hölgyek a kupa selejtezőjében a múlt héten a győri Széchenyi elleni magabiztos, 3:0-as győzelem után jutottak a sorozat főtáblájára.

A MÁV Előre-Bericap a kupában a Kaposvár ellenfele lesz
Fotó: a klub

A női csapattal kapcsolatos, hogy Ivone Martinez Villareal a felnőtt mexikói női röplabda-válogatott tagjaként részt vesz a NORCECA Kontinentális Kupán, Puerto Ricóban, az észak- és közép-amerikai, valamint karibi országok számára rendezett bajnokságon. A 22 esztendős feladó kedden késő este lépett először pályára, méghozzá a Dominikai Köztársaság ellen. A mexikói válogatott a csoportküzdelmek során az Amerikai Egyesült Államokkal, továbbá Trinidad és Tobago ellen szerepel, a helyosztókon is ott lehet a parketten a MÁV légiósa.

A Loki a hétvégén kezdi meg NB I-es szereplését a 2019/20-as szezonban, és így egyelőre Ivone Martinez Villareal nélkül fogadják a Gödöllői RC csapatát a szombati nyitányon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában