boksz

2019.10.12. 14:00

Serbán jó formában

Alig, hogy bemutatkozott a profik között, máris újra kötelek közé lép Serbán Henrik. A fehérvári ökölvívó szombat este a Felix Promotion gáláján bokszol.

Ferencz Balázs

Serbán újra ringben F.: SH felvétele

A Varkocs György Box Clubban Turós Arnold irányítása alatt készülő Serbán Henrik Budakalászon egy négymenetes meccsen debütált a profik táborában. Újonc létére érett ökölvívással nyert a fehérvári bunyós, Kovács Istvánt verte egyhangú pontozással. Az amatőrként Európa-bajnokságon és világbajnokságon is szerepelt Serbán stílusáról elismerően nyilatkoztak a szakemberek, s Rácz Félix promóter is hamar új feladatot adott neki. Salgótarjánban Bacskai Balázsé és az orosz Alekszej Jevcsenkóé lesz a főmérkőzés, míg Serbán Henrik váltósúlyban a sok nagy csatát megélt kiskunfélegyházi Horváth Richárddal csap össze.

Serbán újra ringben
F.: SH felvétele

A tréner, Turós Arnold koncentrált, inkább okos, mint erőteljes bunyót vár tanítványától, szem előtt tartva, hogy minél több menetet tölt a ringben annál több tapasztalatot gyűjt. Serbán Henrik egészséges önbizalommal tekint a négymenetesre tervezett összecsapás elé, úgy érzi, jó formában van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában