minifutball

2019.10.09. 11:00

Ki állít meg minket?

A magyar kispályás labdarúgó válogatott elképesztő fölénnyel, 22-0-ra győzte le Kolumbia legjobbjait az ausztráliai Perthben zajló minifutball-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Korondy Tamás

Kitömtük Kolumbiát is F.: ORIGO

Egyszerűen belebonyolódik az ember, ha sorrendbe kell tenni a gólokat – az biztos, hogy négyen is mesterhármast szereztek: a hat góllal a meccs legjobbjának választott (és az összes találatát az első félidőben szerző) Barabás Miklós mellett Seregy Tamás, Suscsák Máté és természetesen Ladányi Dávid is. Seregy segítségével már 10-0-ás állásnál mentek a csapatok szünetre. A második játékrészben sem működött a kolumbiai védelem, köztük az olasz első osztályú Napoli csapatának kiváló kapusával csak névrokoni szinten álló – hiszen a teljesítményüket nem lehet egy lapon sem említeni – Ospinával sem, akit a magyar gólgyártás megfékezésére cseréltek be a sárga mezesek. Azonban sípcsontvédőt elfelejtett felvenni, emiatt pedig egy ideig állt a játék…

Kitömtük Kolumbiát is
F.: ORIGO

Az utolsó 7 percben hat gól­ig jutó válogatottunk a 47. percben szerezte meg a 20. találatát, és a mérkőzést végül 22-0-ás állásnál fújta le a játékvezető. A ma reggeli órákban Ukrajnával találkozunk a negyeddöntőben.

WMF világbajnokság, nyolcaddöntő:

Magyarország–Kolumbia 22-0 (10-0) Gólszerzők: Barabás (6.), Seregy (4), Suscsák M. (3), Ladányi (3), Fritz A. (2), Sós M. (2.), Égető (1), Tornyai V. (1) KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában