csákvár

2019.10.25. 20:08

Kárpótolnák szurkolóikat

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II. 14. fordulójában a három mérkőzés óta veretlen Aqvital FC Csákvár a Békéscsabát fogadja hazai pályán.

Dévai Nándor Csaba

Motivált ellenfél ellen, kemény meccsre készül a Csákvár F: PT

Két ellentétes formában lévő együttes csap össze vasárnap 17 órakor a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban, hiszen a hazaiak pazar őszi szezont futva jelenleg a második helyen tanyáznak, míg a vendég lila-fehérek a 14. helyről várhatják az összecsapást. A legutóbbi győzelmüket még augusztus 28-án begyűjtő békésiek a kieső zóna elől menekülve utaznak Csákvárra.

– A Békéscsaba sebzett oroszlánként érkezik majd hozzánk, miután az elmúlt öt fordulóban nem szerepeltek jól.

Motivált ellenfél ellen, kemény
meccsre készül a Csákvár F: PT

Mi viszont idén már egyszer megégettük magunkat, a Szolnok ellen, mikor rosszabb formában lévő együttes ellen játszottunk, és végül kikaptunk – most egész héten azért készültünk, hogy ez ne történjen meg. Mind szurkolóinknak, mind saját magunknak adósak maradtunk a jó játékkal Soroksáron, hiszen bár kezdeményeztünk, mentünk előre, és összességében jobban játszottunk, mint korábbi idegenbeli mérkőzéseinken, magunkhoz képest nem hoztuk ki a legtöbbet a találkozóból. A már régóta hiányzókon kívül sérültünk nincs, nagyon motiváltan várjuk a vasárnapi összecsapást – nyilatkozta Visinka Ede vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában