Vízilabda

2019.10.20. 20:21

Háromból három újvárosi siker

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület mindhárom országos utánpótlás-bajnokságában szereplő lány­alakulata győzelmet aratott a hétvégén.

Dévai N. Csaba

Mindhárom együttes Szegedre utazott, hogy a csongrádiak fiataljaival küzdjenek meg. A legifjabbakkal kezdve a sort: a gyermekcsapat negyedik mérkőzésén szezonbeli második sikerét szerezte meg.

Az első negyed elején még kissé döcögött a szekér, ám a második nyolc perctől kezdve egyre inkább elléptek ellenfelüktől, a négygólos Lengyel Dorottya vezetésével pedig végül 11-7-es győzelmet arattak. Hasonló cipőben járt a serdülő alakulat is, akik Sümegi Nóra Virág öt góljának is köszönhetően hagyhatták el győztesen a medencét, magabiztos, 14-4-es sikerüket követően.

Nem vesztegette az idejét Sümegi, aki az ifjúsági csapat mérkőzésén is a legeredményesebbnek bizonyult: a 21-4-es győzelemből hét találattal vette ki a részét, az együttes pedig a 6. helyet foglalja el jelenleg a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában