Aqvital FC Csákvár

2019.10.04. 19:39

Csak a Győr ellenit kellene hozni

A Visinka-legények nem kis meglepetésre legyőzték az immár második helyen álló WKW ETO FC Győr csapatát a labdarúgó NB II 10. fordulójában – az ott látott játék várhatóan most is elég lenne az Aqvitalnak.

Korondy Tamás

Az ETO elleni veszélyes támadójáték a kulcs a 3 ponthoz Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

A tabella második felének közepén kullogó Dorog gárdáját fogadják a dobogót újfent lőtávon belül váró csákváriak a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. Noha az erőviszonyok adottak – nyilvánvalóan a hazai klub felé billen a mérleg nyelve ­–, a zöld-fehér mezesek ellen elért váratlan siker édes mámorában nem szabad sokáig úszkálnia az eltiltásából visszatérő, ennek örömére pedig rögtön a csapatkapitányi karszalagot is megöröklő Baracskainak és társainak, már ha a három pont a céljuk. S úgy hisszük, az, hiszen ha sikerül két vállra fektetni a dorogiakat, biztosan meg sem állnak egészen a lista harmadik helyéig (ott is pontegyenlőség lépne fel, csak a gólkülönbség miatt húznák a rövidebbet az 1. fordulóban legyőzött MTK-val szemben).

Az ETO elleni veszélyes támadójáték a kulcs a 3 ponthoz
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A másik oldalon egy esetleges győzelemmel akár a 10. helyig is előrerepülhet, egy fiaskó után viszont egy helyet visszaesve a 16. helyen találhatja magát Németh Szabolcs gárdája. Három éve a ZTE-ben gólkirályi címig jutó Daru Bencére sem bizonyos, hogy számíthat Visinka Ede vezetőedző, a 3-3 gólos Baracskai–Daru csatárpáros így továbbra sem állhat össze. Az ő hiányukban Tányéros Ádámra, és akár Madarász egyre jobb formájára támaszkodva kell hoznia a kötelezőt az Aqvitalnak tehát holnap hazai pályán, 17 órás kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában