a fehérvári labdarúgást haláláig szolgálta

2019.09.26. 20:38

Végső búcsú a legendától, id. Horváth Gábortól

Október 5-én, 10 órakor, a MOL Aréna Sóstóban kezdődik a Videoton legendája, id. Horváth Gábor búcsúztatása.

Ferencz Balázs

Id. Horváth Gábor (jobbra) méltán lehet büszke a klub történetére s a Vidi Múzeumra

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérvár Október 5-én, 10 órakor, a MOL Aréna Sóstóban kezdődik a Videoton legendája, id. Horváth Gábor búcsúztatása.

Az 1984/85-ös UEFA-kupa döntőjéig menetelő Videoton bal oldali védője, a fehérvári labdarúgást haláláig szolgáló id. Horváth Gábor szeptember 17-én, 60 éves korában hunyt el. A piros-kék színekért labdarúgóként, technikai vezetőként, edzőként és múzeumigazgatóként is dolgozott. A klub október 5-én 10 órától búcsúztatja a legendát a stadionban. A szimpatizánsok 10.45-ig róhatják le kegyeletüket a ravatalnál, 10 óra 50 perctől hangzanak el a búcsúbeszédek. A MOL Aréna Sóstóba belépni a Csíkvári útról nyíló I-es kapun tudnak majd, parkolásra a P3 parkolóban lesz lehetőség. A szertartást követően a Szedreskerti temetőben helyezik végső nyugalomra id. Horváth Gábor hamvait a család és a barátok jelenlétében. A család kérése, hogy a búcsúzók csak egy szál virágot vigyenek magukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában