jelentősen átalakult az együttes

2019.09.28. 09:30

Vasárnap utazik a minifutball-válogatott

Vasárnap útra kelnek Perthbe a kispályás futballválogatott tagjai, a vb október 1-én kezdődik Ausztráliában.

Horog László

Horváth Zsolt az egyedüli fehérvári a válogatottban Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A korábbi esztendőkben a keret zömét fehérvári, illetve Fejér megyei labdarúgók alkották, a régiek közül ezúttal csak Horváth Zsolt kapott meghívót Nagy Lajos szövetségi edzőtől. A tavaly nyáron, Kijevben az Eb-n pályára lépő gárdából négyen maradtak, tehát jelentősen átalakult az együttes. A keretben a következő játékosok szerepelnek. Kapusok: Tajti Bence, Sikur Lajos, mezőnyjátékosok: Mezőfalvi Loránd, Horváth Zsolt, Gregus Richárd, Barabás Miklós, Kovács Gergely, Fülöp Viktor, Seregy Tamás, Sós Márkó, Fritz Attila, Égető Márk, Tornyai Viktor, Ladányi Dávid, Suscsák Máté. A mieink vasárnap délután kelnek útra, Dubajban szállnak át, az első meccsüket kedden, magyar idő szerint 6.30-kor vívják Szaúd-Arábiával. Csütörtökön reggel 7-kor Angliával, szombaton ugyanebben az időpontban Líbiával találkoznak. A korábbi Eb-bronzérmes elsődleges célja természetesen a továbblépés a csoportból.

– A kispályás válogatottnak immár négy éve vagyok tagja. Eddig három Eb-n – köztük a fehérvári seregszemlén – és egy vb-n vettem részt. Várom az ausztráliai bemutatkozást – közölte Horváth Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában