Egész napos minifutball

2019.09.16. 22:05

Vasárnap nagyszabású kispályás futballtornára kerül sor a Csíkvári úton

A MOL Aréna Sóstóval átellenben kerül megrendezésre vasárnap délelőtt 10-től a Fehérvár Minifutball Fesztivál.

Horog László

Tibor Dávid szövetségi elnök F: a szerző

Az országos szövetség komoly rendezvényeket szervez az utóbbi években, 2016 nyarán Európa-bajnokságot bonyolítottak le, tavaly Mini4EU Minifutball Fesztivál névre keresztelt nemzetközi eseményre került sor a hévégi esemény helyszínén. Ezúttal három kategóriában versengenek a kispályás együttesek a Fehérvár Kupán, továbbá sor kerül az üzleti kupára és a fogyatékkal élők erőpróbájára is. Utóbbiak a fedett csarnokban kergetik a labdát, hat csapat nevezett a küzdelmekre.

Tibor Dávid szövetségi elnök F: a szerző

– Tavaly nagy sikere volt a Mini4EU küzdelmeinek, ezúttal a hazai együtteseket látjuk vendégül, reményeink szerint ismét remek hangulatban – közölte az eseményt megelőző sajtóeseményen a hazai szövetség elnöke, Tibor Dávid.

Mészáros Attila alpolgármester megköszönte a szervezők munkáját, külön kiemelte, fontos, hogy ismét gondolnak a fogyatékkal élőkre. A minifutball-szövetség szakmai vezetője, Nagy Lajos elmondta, nívós küzdelmek zajlanak majd ezúttal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában