Fehérvári Titánok

2019.09.29. 22:07

Pont nélkül zárult a túra

A pénteki brassói fiaskó után szombaton a Gyergyó ellen kapitulált a Fehérvári Titánok jégkorongcsapata.

Korondy Tamás

Háromszor rezdült a háló

Fotó: GYHK

Gyergyói Hoki Klub–Fehérvári Titánok 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

Gyergyószentmiklós, 1000 néző. V.: Csomortani, Sikó, Péter, Andre.

Gyergyó: Ruczuj – Góga, Lescovs (2), Mircea, Valdix (1), Vorobyev (1) – Ferenc, Rasulov, Antal, Pestunov, Tendler – Kozma, Nagy, Péter, Tódor, Zagidullin 3, – Creanga, Elekes Darabont, Ivácson, Sára (1) – Barabás. Vezetőedző: Strömberg Leif.

Titánok: Gyenes – Horváth, Vas M., C. Campbell, Péter A., Mihály Ákos – Kiss R., Erdély B. 1, Balogh B., Császár, Madácsi (1) – McCutcheon, Nagy Á., Kovács A., Dézsi, Halasi – Buzás, Almási, Vincze G. Vezetőedző: Kiss Dávid.

Madácsi Benedek a 6. percben térdhasználatért ült ki, amit meg is büntettek a hazai­ak. Zagidullin Albert szemfülesen Lescovs megpattanó lövésébe beleérve köszönt be – és a találkozó során később még további két alkalommal – az emberelőnyös szituációt követően. A záróharmadig mondhatni eseménytelenül telt a találkozó, ám a 47. percben újra Lescovs és a mesterhármast szerző Zagidullin játszott össze a vendégkapu előtt, 2-0. A vége előtt 10 perccel pedig már háromra nőtt a differencia, Sára passzából Zagidullin éles szögből a kapu bal felső sarkába vágta a korongot, 3-0.

Háromszor rezdült a háló
Fotó: GYHK

Ha javítani nem is, de szépíteni tudtak a Titánok, Erdély eresztett el egy bombát a jobb felső irányába, és beállította a végeredményt, 3-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában