Félix Profi Box Gála

2019.09.20. 19:56

Mindenki harcra kész

Szombaton 18.30 órától indul a mérkőzések sora Budakalászon a Félix Profi Box Gálán, ahol fehérvári ökölvívók is ringbe szállnak.

Ferencz Balázs

Péntek délután Budapesten vetkőztek alsógatyára, s léptek mérlegre a Félix Profi Box Gálán kötelek közé lépő bunyósok. A fogyasztás időszaka ezzel lezárult, valamivel több, mint 24 órájuk maradt az öklözőknek arra, hogy megfelelő mennyiségű energiát vigyenek szervezetükbe a nagy csaták előtt. A fehérvári Hegyi Ember, Hegyi Barnabás középsúlyban vív magyar bajnoki címmérkőzést a hazai szinten nagy nevű Harcsa Norberttel. Hegyi 72,6 kg-ot nyomott a hivatalos mérlegelésen, s ahogy elmondta, felkészült a 10 menetesre tervezett összecsapásra. A másik fehérvári bunyós, Serbán Henrik első profi meccsére készül. A debütáló öklöző Kovács István ellen lép a kötelek közé. Serbánt a Varkocs BC vezetője, Turós Arnold készítette fel, aki a hamarosan visszatérő Törteli Balázst is trenírozza majd.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában