felcsút

2019.09.09. 19:59

Magabiztos siker az újonc ellenében

Fontos három pontot szerzett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a Puskás Akadémia FC II.

Dévai Nándor Csaba

Komáromi György (kék) remek formában játszott F: PFLA

Puskás Akadémia FC II–Greenplan Balatonlelle SE 4-0 (1-0)

Pancho Aréna, Vezette.: Juhász P. (Bőhm Á., Nagy A.)

Puskás: Tóth B. (Vaits, 88.) – Kiss M. (Szabó P., 89.), Bokros, Koch A., László N. – Posztobányi – Magyar, Sipos G. – Burányi – Kiszely, Komáromi. Vezetőedző: Szélesi Zoltán

Balatonlelle: Ritzl – Hegedűs Gy., Hrabovszki, Laczkó (Pleszkán, 70.), Fila (Németh G., 46.), Balogh B., Kovács D., Katona, Kiss K., Benke, Neubauer. Vezetőedző: Kenéz Szabolcs.

Komáromi György (kék) remek
formában játszott Fotó: PFLA

A 23. percben László Noelt hagyták teljesen üresen lőni a tizenhatoson belül, amit a felcsúti játékos egy bal felsőbe küldött bombával hálált meg, 1-0. A második félidő 26. percében Magyar Zsolt büntetőből volt eredményes, míg a 74. minutumban Komáromi György lőtt be egy kipattanót, szintén a vendég védelem asszisztálása mellett, 3-0. Az i-re Magyar második gólja tette fel a pontot a 89. percben, amit egy remekül, 18 méterről elvégzett szabadrúgás révén ért el, 4-0. A Puskás Akadémia FC II ezzel fellépett a kilencedik helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában