sokan segítenek

2019.09.22. 07:10

Kupa egy kislányért – Kispályás focitorna a Vörösmarty iskolában

A sors kegyetlen fintora, hogy a jótékonysági kupasorozat ötletgazdája, Horváth Péter ezúttal egy olyan súlyosan beteg kislány gyógykezeléséhez kér segítséget, aki egyben családtagja is.

Káldor András

Sancika adta a dedikált Újpest-mezt a rapénekes Széki Attilának, akit a legtöbben Curtisként ismernek Fotó: Horváth Péter

Szeptember 28-án 8 órától 16-18 csapatos kispályás focitornát rendeznek a Vörösmarty általános iskolában, ahová várják a szervezők az érdeklődőket. Szigethy Marina Sanel javára, Horváth Péter felhívására kis túlzással megmozdult az egész ország, és sorra jönnek a felajánlások. A sor korántsem teljes, nagyon sokan próbálnak meg segíteni. A népszerű rapénekes Széki Attila, vagyis Curtis egy dedikált Újpest-mezt vásárolt meg, Kóger Dániel a Hydro Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kapitánya a csapat által aláírt dresszt ajánlotta fel.

Sancika adta a dedikált Újpest-mezt a rapénekes Széki Attilának, akit a legtöbben Curtisként ismernek Fotó: Horváth Péter

A megye labdarúgásában mindenki által ismert Őrsi József egy 2019/20-as Barcelona-mez árverezésével járul hozzá a kezdeményezéshez. Braniszlav Danilovics, aki több NB I-es csapat kapuját védte, a Puskás Akadémia FC-ben viselt mezét adta a közösbe. Meggyes Dávid volt Videoton nevelésű labdarúgó a Vidi első Magyar Kupa győzelme (2006) alkalmával aláírt labdáját ajándékozta oda. Az ereklyék között van egy dedikált Nikolics Nemajna-mez, amelyről ráadásul egy szintén beteg kisfiú gondolta úgy, hogy ő is tenne Sancikáért! László Gyula többszörös Guinness-rekorder labdazsonglőr – aki tudásával járja az országot – lemondva az aznapi fellépését, ingyenes bemutatót tart a rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában