Fésüs Röplabda Akadémia

2019.09.30. 21:01

Jól kezdték az idényt a röplabdázók

Elrajtolt az országos ifjúsági röplabdabajnokság 2019/2020-as szezonja. A Fésüs Röplabda Akadémia U19-es lányai és a fiúk is két-két mérkőzésen diadalmaskodtak.

Káldor András

A Fésüs Akadémia (szemben) lányai még veretlenek Fotó: klub

Ebben a korcsoportban a tavalyi idényben a fiúk és a lányok is az országos nagy döntőbe jutottak. A lányok végül a fináléban a Békéscsabai RSE-től szenvedtek vereséget, míg a fiúk az ötödik helyen zárták a küzdelmeket.

A Fésüs Röplabda Akadémia női együttese az érdi tornán magabiztosan 3-0-ra győzte le az érdi Delta RSE-t és a Szombathelyi Haladás VSE/SI-t.

A csapat tagjai: Budai, Berkó V., Sziládi, Kovács E., Borostyán, Berkó L., Szabó L., Orosz. Edző: Fésüs Irén.

A Fésüs Akadémia (szemben) lányai még veretlenek
Fotó: klub

A fiúk a Pénzügyőr otthonában léptek pályára. Elsőre a PTE-PEAC ellen 3:0-ra, majd a Malév SC ellen 2:1-re nyertek a srácok, a nap zárásaként azonban 3:0-ra alulmaradtak a házigazda Pénzügyőr SE-vel szemben.

A csapat tagjai: Arató, Kocsis B., Szentesi, Lukács, Szávai, Tepszis, Tóth K., Hortobágyi, Németh M., Kerék, Pataki, Székely, Tóth G. Edző: Gazsi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában