NB III

2019.09.13. 18:39

Az újoncok is összecsapnak

A labdarúgó NB III 7. fordulójához érve a Mol Fehérvár FC II-nek lenne a legfontosabb a három pont megszerzése.

Dévai Nándor Csaba

A Pápa elleni hazai vereség után kell javítania a Vidi II-nek F.: NN

Nyugati csoport

Greenplan Balatonlelle SE (15.)–Bicskei TC (8.)

A PAFC II. ellen elszenvedett 4-0-s vereséget követően újabb megyei együttessel néz majd farkasszemet a Balaton-parti csapat, ám ezúttal egy sorstárssal, NB III-as újonccal küzdenek a pontokért. Ez az újonc azonban sokkal jobban nyitott a magasabb osztályban, a Balatonlellével szembeni öt pontos előnyét jó eséllyel nyolcra növelheti.

A Pápa elleni hazai vereség után
kell javítania a Vidi II-nek F.: NN

VLS Veszprém (11.)–Puskás Akadémia FC II. (9.)

Mindenképpen biztató volt a jövőt illetően Szélesi Zoltánék legutóbbi nagy arányú győzelme, ahhoz viszont, hogy annak a sikernek valódi értéke legyen, a középmezőnyben szereplő veszprémiek ellen is be kellene gyűjteni mindhárom pontot.

Hévíz SK (16.)–MOL Fehérvár FC II. (13.)

Az ezidáig nyeretlen Hévíz otthonában szerezhetik meg második győzelmüket a második forduló óta nyeretlen piros-kékek, ezzel ellépve a kieső zóna közvetlen közeléből.

Közép csoport

Iváncsa KSE (4.)–Szekszárdi UFC (6.)

Addig kell ütnie Domján Attila csapatának a vasat, amíg meleg, a dobogótól mindössze egy pontra álló alakulat ráadásul a Szekszárd elleni győzelemmel egy közvetlen riválist szakíthat le magáról.

Dunaújváros (10.)–Dabas-Gyón FC (11.)

Két győzelem, egy döntetlen és három vereség mindkét csapat mérlege. Ráadásul mindkét együttes kétmeccses veretlenségi sorozatát növelné tovább vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában