Nehezen, de összehozták

2019.09.29. 20:26

A második félidőben nagy erőket mozgósított az ETO, de győzött a Csákvár

A Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójára került sor vasárnap, az Aqvital FC Csákvár együttese zsinórban két vesztes mérkőzés után a WKW ETO FC Győr gárdája ellen próbált változtatni ezen a sormintán. Sikerült.

Káldor András

20190929 Csákvár-Győr II megyei foci. Fotsó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár – WKW ETO FC Győr 3-2 (3-1)

Csákvár, 600 néző

Vezette: Nagy Róbert (Márkus, Kis)

AFC Csákvár: Markek – Csató M., Albert I., Tányéros – Tamás, Kocsis B., Mészáros D. (Nándori, 73.), Madarász, Deutsch L. – Skribek (Major, 59.), Sejben (Farkas A., 81.). Vezetőedző: Visinka Ede.

WKW ETO FC Győr: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki (Vukasovic, 59.), Vári, Kalmár O. – Vaskeba, Charizopulos (Borbély, 59.) – Szánthó, Bagi, Andric – Horváth Z. (Lovrencsics B., 67.). Vezetőedző: Boér Gábor

Gól: Madarász (1.), Kocsis B. (17.), Albert (31.), ill. Szánthó (11.). Horváth Z. (47., 11-esből)

Nem volt könnyű helyzetben Visinka Ede a Csákvár szakvezetője, mivel nem volt elég, hogy az éppen regnáló listavezetőt kellett vendégül látniuk, még alapcsapatából négy labdarúgóra: Baracskai Rolandra eltiltás, Galambos Ádámra, Kiprich Dávidra, Daru Bencére, valamint Pratsler Benjaminra pedig sérülés miatt nem számíthatott. Az ellenfélnél viszont javult a bevethető játékosok aránya, mivel Nemanja Andric már ott volt a kezdőben, és a Marko Vukasovic-Lovrencsics Balázs duó is ott ült már a kispadon.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mindössze 13 másodperc telt el az első hazai szögletig, amely után Mészáros Dávidhoz került a labda, aki a 16-os jobb sarkáról remekül tálalt Madarász Márk elé, aki a 16-os vonaláról, 5 méterre az alapvonaltól a hosszú, felső sarokba emelte a labdát, 1-0. Majd a 3. percben újabb százszázalékos helyzetbe került a Csákvár, Kocsis Bence-Sejben Viktor-Skribek Allen háromszögelés után teljesen kijátszották a győri védelmet, de Skribek lövésébe végül az utolsó pillanatban bele tudtak lépni a vendég bekkek. Aztán a 11. percben már a zöld-fehérek örülhettek, Madarász a saját kapuja előterében cselezni próbált. Bagi István elvette tőle, Szánthó Regőhöz játszott, aki 10 méterről, a balösszekötő helyéről kilőtte a bal alsó sarkot, 1-1. Szerencsére aránylag gyorsan jött az újabb csákvári vezető találat, a 17. percben Deutsch László centerzett, az érkező Sejben előtt ugyan még elsuhant a labda, de a túloldalon érkezett Kocsis B., és 5 méterről a bal sarokba lőtt, 2-1. A 31. percben, pedig Albert István 25 méterről szánta el magát lövésre, és kilőtte a jobb felső sarkot, 3-1.

A szünet után két perccel Szánthó jobb oldali szöglete után a tömörülésben egy csákvári védő kezére pattant a labda, 11-es, melyet Horváth Zoltán magabiztosan értékesített, 3-2. A folytatásban mindent egy lapra feltéve támadott az ETO, de végül, ha nehezen is, de bezsebelte a győzelmet a Csákvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában